Dette kan vi hjelpe deg med

Våre tjenester

Høytrykkspyling

Vi benytter oss av avansert utstyr og ekspertise for grundig rengjøring av overflater, rør og avløpssystemer. Her fjerner vi effektivt smuss, avleiringer og blokkeringer, samt sørger for optimal ytelse og funksjonalitet.

Blokkering i rør Høytrykkspylet rør

Slamsuging

Med vårt moderne utstyr og erfaring innen slamsuging, kan du være trygg på at vi effektivt fjerner og håndterer avfall fra septiktanker og avløpssystemer på en sikker og miljøvennlig måte.

Slamsuger maskin

Rørinspeksjon

Vår avanserte rørinspeksjonstjeneste gir deg nøyaktig innsikt i tilstanden til dine rørsystemer, slik at du kan identifisere potensielle problemer før de blir kostbare.

rør innvendig blokkert rør Rapport fra inspeksjon

Containerutleie

Enten du trenger containere, utstyr eller kjøretøy til midlertidige prosjekter eller lengre perioder, tilbyr vi fleksible utleieløsninger som passer dine behov og budsjett.

containere

Graving

Vi tilbyr profesjonell gravingstjenester for alt fra mindre utgravinger til større anlegg, med fokus på effektivitet for å sikre at prosjektet ditt blir utført til rett tid og innenfor budsjett.

gravemaskin

Lastebiltransport

Med vårt moderne utvalg av lastebiler tilbyr vi pålitelig og effektiv transport av gods over korte og lange avstander, med fokus på sikkerhet og punktlighet.

lastebil

Brøyting

Vi står klare til å håndtere brøyting av veier og parkeringsplasser, slik at du kan holde deg trygg og tilgjengelig selv under de mest krevende værforhold.

brøytebil