OM OSS

Hvem er vi?

Joar's Transport, ledet av daglig leder Joar Johansen, er et etablert transportfirma med røtter tilbake til 1988. Vår virksomhet har sin base i Granbergveien, Nedre Bardu. Fra begynnelsen har vi fokusert på å levere pålitelige transporttjenester til alle våre kunder.

I 1990 utvidet vi våre tjenester til å inkludere septiktømming for Bardu Kommune, og etablerte oss som en pålitelig aktør innen dette feltet. Etter å ha opparbeidet en solid erfaring og et godt omdømme, valgte vi i 1995 å avslutte vår virksomhet innen langtransport. I stedet rettet vi fokuset mot brøyting av kommunale veier i Nedre Bardu.

 

For å kunne tilby et bredere spekter av tjenester og møte de stadig skiftende behovene til våre kunder, investerte vi i en kombinert høytrykk/slamsuger bil. Dette tillot oss å diversifisere vår virksomhet og sikre en enda mer effektiv og komplett tjeneste. Per i dag har vi et dedikert team bestående av Rolf Dalberg, Ole Faljord og Stig Østgaard, i tillegg til vår dyktige leder Joar Johansen.

Vi streber alltid etter å opprettholde høy kvalitet i alt vi gjør, og vår dedikasjon til kundetilfredshet er kjernen i vår virksomhet. Hos Joar's Transport er vi stolte av vår erfaring, kompetanse og engasjement for å levere førsteklasses tjenester til våre kunder.

VI HAR OVER 30 års erfaring innen anlegg og vedlikehold

SJEKK UT

Våre referanser

Målselv

Kontaktperson: Odd Rognlund

Telefon: 913 26 693

kommunevåpen

Kontaktperson: Kurt Brodal

Telefon: 970 49 572

kommunevåpen

Kontaktperson: Viggo Andersen

Telefon: 915 48 268

Bardu kommunevåpen

Kontaktperson: Halvard Langstrand

Telefon: 908 05 968